The French Menu Cookbook

The Food and Wine of France--Season by Delicious Season--In Beautifully Composed Menus for American Dining and Entertaining by an American Living in

Cover van The French Menu Cookbook

Richard Olney was een van de belangrijkste schrijvers over de Franse keuken. Olsen, zelf geen Fransman maar Amerikaan, heeft zijn leven bijna geheel in het teken van de Franse keuken gezet. The French Menu Cookbook was zijn eerste boek en het was zijn tijd ver vooruit met seizoensgebonden producten en pure authentieke gerechten.

The French Menu Cookbook is gevuld met meer dan 150 athentieke Franse recepten. Erg sterk aan de inhoud zijn ook de begeleidende wijnen die bij ieder menu of gang worden gegeven. Olsen had er een grote passie voor en vond een menu niet af zonder goede wijnkaart.

De grootste verrassing is echter de tijdloosheid van het boek. Vandaag is het boek nog even goed en actueel als in 1970.
Van cover tot de achterflap gevuld met duidelijke en verhelderende uitleg over hoe de Fransen echt eten, dat is The French Menu Cookbook.

Een musthave voor iedere geinteresseerde in de Franse keuken.

€ 29,95

Levering via bol.com

  • ISBN: 9781580083850
  • Hardback Gebonden
  • Pagina's: 446 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2002