Het handboek voor de superfoodie

Leef de culi-lifestyle van een Superfoodie. Een geestig kookboek, met heerlijke seizoenrecepten die iedereen kan maken.

Het Handboek voor de Superfoodie is geschreven door Pim Techamuanvivit. Techamuanvivit is een Thai's-Amerikaanse foodblogster met iedere maand een half miljoen lezers op haar blog. In deze wereld heeft zij zichzelf al bewezen en dit boek brengt haar nu nog verder de huiskamer in.

Het handboek gaat in op de basisniveaus als koken, drinken en leven, met hoofdstukken over de ingredienten, restaurantbezoek, wijnen en de culi-lifestyle.

Door het hele boek zijn recepten te vinden, vaak redelijk eenvoudige gerechten die aan de seizoenen zijn aangepast. Techamuanvivit is van Thaise afkomst en haar Pad Thai voor beginners is fantastisch.
Daarnaast zijn er ook recepten van de grote sterrenchefs te vinden. Zo kookt zij met Robuchon en Ferran Adrià. Interessant is dat zij ook vereenvoudigde recepten van hun topgerechten geeft, Techamuanvivit geeft iedereen de mogelijkheid om thuis als een sterrenchef te koken.

Haar liefde voor eten is oprecht, en dat laat zich weerspiegelen in een prettige schrijfstijl.
Ze is geestig, scherp en soms sarcastisch. Er leuk om te lezen en gevuld met receptuur waar iedereen mee kan werken. Een superfoodie is ze zeker!

€ 21,50

Levering via bol.com

  • ISBN: 9789021544618
  • Boek Ingebonden
  • Pagina's: 224 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2009