Gebraad

Elke dag een stukje vlees (of vis, of gevogelte...)

Cover van Gebraad

Na het succes van A propos bistro trakteert Stéphane Reynaud ons nu op gebraad!

In Gebraad heeft Stéphane maar liefst 80 originele recepten opgenomen voor gebraad in alle soorten. Gebraad van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte én vis. Bij elke vleessoort geeft de auteur behalve recepten ook vele heerlijke ideeen en suggesties. Bovendien doet hij talloze suggesties voor heerlijke bijgerechten uit de Franse keuken om het hoofdgerecht te vergezellen: aardappelgratin, ratatouille uit de oven en tian Provencale.

In dit boek zal de lezer recepten vinden van Franse klassiekers die vroeger op zondag op tafel werden gezet, maar ook geheel nieuwe recepten die Stéphane Reynaud zelf ontwikkelde. De auteur past oude zondagse gerechten en familiegerechten naadloos aan de moderne tijd aan.

€ 67,50

Levering via bol.com

Gebraad is een kookboek van Stéphane Reynaud.

  • ISBN: 9789072975041
  • Boek Gebonden
  • Pagina's: 168 pagina's
  • Jaar van uitgave: 2009