culinaire hommage
Afgelopen zomer sloot het wereldberoemde driesterren restaurant El Bulli in het Spaanse Roses zijn deuren. De meest revolutionaire chef ter wereld, Ferran Adrià , heeft op de huidige generatie chefs een enorme invloed gehad. De nieuwe smaken, technieken en structuren die jaarlijks uit zijn laboratorium borrelden, prikkelden vriend en vijand. De internationale documentaire El Bulli - Cooking in Progress geeft een intiem kijkje in het laboratorium en de keuken van de meester. Mister Kitchen creëerde een Culinaire Hommage aan Ferran. Zij maakten een exclusief (kook)boek als originele verpakking voor de DVD, waarin tien topchefs vertellen wat Ferran Adrià voor hen heeft betekend. Ze vertellen ze over hun persoonlijke link met El Bulli of Ferran. Dat doen ze in verhalen, foto's, recepten en in filmpjes, die als extra's op de dvd komen. De geportretteerde chefs zijn Jonnie Boer, Ron Blaauw, Angelique Schmeinck, Moshik Roth, François Geurds, Edwin Vinke en Niven Kunz uit Nederland en de Belgische chef-koks Dave de Belder, Kristof Coppens en Kobe Desramaults.
€ 7,90
Levering via bol.com