Sardinisch lamsvlees

Dit  lamsvleesrecept is een perfect eenpansgerecht. De ingredienten zijn voor 4 personen.

  • 2 grote aardappels
  • 1 kg lamsschouder, in stukken gehakt
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 bouillonblokjes
  • 1 glas rode wijn
  • 1 glas water
  • 1 soeplepel olijfolie
  • een bosje peterselie
  • versgemalen peper naar smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de aardappels en kook ze 5 minuten in water met zout. Giet ze af. 

Doe met alle andere ingredienten in een grote braadslede of ovenschaal. Dek nu alles af met aluminiumfolie en zet het nog 1 uur in de oven.

Serveer direct.

L'Arte della cucina

Recepten, verhalen en schilderijen van een Italiaanse reis door de minder bekende regio's van Italië.

L'Arte della cucina neemt je mee op reis door de minder bekende delen van Italië: Piemonte, Veneto, Ligurië, Marken, Apulië en Sardinië.