Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Username's pagina

Recepten van Username

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon uit de Franse provincies.

Dit recept komt uit French Provincial Cooking.

Gefrituurde courgette bloemen

Gefrituurde courgette bloemen uit het The River Cafe Classic Italian kookboek.
De ingredienten in dit recept zijn gebaseerd op 6 personen. Deze bloemen eet je met vrienden.

Dit recept komt uit River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek.

Salade van Krulandijvie met avocado en pancetta

Salade van Krulandijvie, lekker met avocado en pancetta. Het recept is voor personen en snel klaar, in 20 minuutjes.

Dit recept komt uit Kook ze! Snel.

Ratatouille

Aubergine schotel met tomaten, uien, paprika en courgette

Dit recept komt uit Mastering The Art of French Cooking.

Oesters in roomsaus

Een recept gebaseerd op het boekje "Hoe een parel te maken". Heerlijke oesters met room. Even gekookt in hun eigen vocht.

Dit recept komt uit Hoe een parel te maken.

Frittata van Paddestoelen

Frittata met trompettes de mort en cantharellen uit het River Cafe Green boek.

Dit recept komt uit River Cafe Cookbook Green.

Fusilli met courgette en boter

Originele Italiaanse Fusilli pasta bereid met courgette en boter, uit het River Cafe Classic Italian Cookbook. Recept voor 4 personen.

Dit recept komt uit River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek.

Apfelstrudel met bramen (of bosbessen)

Een heerlijk alternatief voor de bekende Apfelstrudel. Recept voor 8-10 stuks. De bramen ook gemengt worden met bosbessen.

Dit recept komt uit River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek.

Taboule met abrikozen

Taboule met abrikozen. Een voorgerechtje uit het kookze boekje.

Dit recept komt uit Kook ze! Snel.