Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Username's pagina

Recepten van Username

Witlofsalade met feta, sinaasappel en walnoten

Een salade van Sam & Sam Clark - het Moro koppeltje - uit hun laatste boek.

Dit recept komt uit Moro Londen.

Griekse Knoflooksaus

De knoflooksaus van Vefa Alexiadou :)

Dit recept komt uit Vefa's Kitchen.

Faroce

Deze stijl van avocadopuree is populair op het eiland Martinique.

Dit recept komt uit De Creoolse Keuken.

Kip met Sichuan peper

Kip met Sichuan peper voor 4 personen.

Dit recept komt uit Sichuan Cookery.

Boeuf Bourguignon

Er zijn veel verschillende versies van de Boeuf Bourguignon. Onderstaande is van Julia Child. Zorgvuldig gedaan en perfect op smaak, het is zeker een van de meest heerlijke rundvlees gerechten.

Dit recept komt uit Mastering The Art of French Cooking.

Bieten gazpacho

Het recept is makkelijk, het belangrijkste is de foodprocessor. Toch is het een heerlijk type Gazpacho, met bieten.

Dit recept komt uit Moro Londen.

Ketchup uit de River Cottage serie

Gebruik deze ketchup om hamburgers, worstjes of frietjes te begeleiden zoals je met iedere ketchup doet. Maar nu met het goede gevoel wat een eigen gemaakt saus je zal geven.

Dit recept komt uit The River Cottage Cook Book.

Speltbrood met Val-Dieu-kaas en warme appel-perenstroop

Uit het boek Raapsteeltje van Simone Kroon.

Dit recept komt uit Raapsteeltje.

Noedels met zeevruchten

Een spaanse noedelsoep met zeevruchten. Een van de 1080 recepten uit het boek van Simone Ortega.

Dit recept komt uit 1080 Recepten.

Crostini met mascarpone

Crostini met mascarpone uit Kookze - Chic.

Voor 6+ personen, in een kwartiertje klaar.

Dit recept komt uit Kook ze! Chic.

Aardappelpuree met mierikswortel

Aardappelpuree met mierikswortel volgens Hugh Fearnley Whittingstall.

Dit recept komt uit The River Cottage Cook Book.

Gegrilde of gebakken paprika

Heerlijk met ouzo of retsina. De spaanse peper geeft dit gerecht een lekker pittige smaak.

Gerechten als deze paprika´s smaken op de tweede dag nog veel beter dan direct.

Dit recept komt uit Vefa's Kitchen.

Tzatziki

Griekse tzatziki, uitstekend met brood, groente-beignets, gehaktballen of rauwkost.

Dit recept komt uit Vefa's Kitchen.

Sandwich osseworst met tapenade en rucola

Heerlijk broodje met osseworst (Amsterdamse!) voor tussendoor.

Dit recept komt uit Raapsteeltje.

Pittige lamsspiesjes

Lamsspiesjes, voor 4 personen

Dit recept komt uit De Creoolse Keuken.

Creoolse risotto van zeevruchten

Een creoolse risotto gebaseerd op zeevruchten. Verrassend door de parmazaanse kaas.

Dit recept komt uit De Creoolse Keuken.

Gebakken garnalen met kippenborst

Een eigen intepretatie van de gebakken garnalen met kippenborst uit het boek "De Creoolse Keuken".

Dit recept komt uit De Creoolse Keuken.

Kalfsworst met truffel

Kalfsworst met truffel voor 4 personen. Klaar in ongeveer 1,5 uur.

Dit recept komt uit Kook ze! Chic.