Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Anoniem's pagina

Recepten van Anoniem

Aubergines met kikkererwten

Een gerecht a la Duizend-en-een Nacht, uit het boek Duizend-en-een Smaken. Echt arabisch en heel lekker met een beetje granaatappelsiroop.

Dit recept komt uit Duizend-en-een smaken.

Aubergine salade met mint en gestoomde eieren

Yam makreua Yao is een veel geserveerde salade in Thailand. Deze versie is geinspireerd door David Thompson's Thai Food en wordt geserveerd met gestoomde ei.

Dit recept komt uit Thai Food.

Bechamelsaus

Bechamel is een echte basissaus. Deze versie, met een bruine roux en kalfsvlees, komt van Auguste Escoffier zelf.

Dit recept komt uit Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken.

Fetadipsaus

Een simpele dipsaus voor tal van (vlees) gerechten.

Dit recept komt uit Turquoise.

Boudins Blancs de Paris

Een recept voor worst, Boudins Blancs de Paris uit het boekje Worst, Pate en andere charcuterie uit de Franse keuken. De uien die toegevoegd moeten worden zijn bijna gehalveerd van het originele recept. Dit komt de smaak zeer ten goede.

Dit recept komt uit Worst pate.

Ierse brandnetelsoep

Brandnetelsoep uit Jane Grigson's Groentekookboek.

Dit recept komt uit Groentekookboek.