Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Mastering The Art of French Cooking > recepten

Recepten uit Mastering The Art of French Cooking

Boeuf Bourguignon

Er zijn veel verschillende versies van de Boeuf Bourguignon. Onderstaande is van Julia Child. Zorgvuldig gedaan en perfect op smaak, het is zeker een van de meest heerlijke rundvlees gerechten.

Tags: boeuf bourguignon julia child

Lees het hele recept

Ratatouille

Aubergine schotel met tomaten, uien, paprika en courgette

Tags: aubergine, ratatouille, franse, keuken, courgette

Lees het hele recept

Mastering The Art of French Cooking

Kookboek Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.

  • Auteur: Julia Child
  • Hardcover
  • In het Engels geschreven
  • e editie, 2009
€ 26,95