Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken > recepten

Recepten uit Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Bechamelsaus

Bechamel is een echte basissaus. Deze versie, met een bruine roux en kalfsvlees, komt van Auguste Escoffier zelf.

Tags: bechamelsaus bechamel saus roux

Lees het hele recept

Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Kookboek Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.

€ 79,50