Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Het Nieuwe Haagse Kookboek > recepten

Recepten uit Het Nieuwe Haagse Kookboek

Marinade voor vlees

Het doel van marineren is het vlees een andere smaak te geven, het malser te maken en vlees dat niet dadelijk kan worden gebruikt enige dagen houdbaar te maken.

Allerlei soorten vlees kunnen worden gemarineerd, bijv. lamsrug, varkensfricandeau, runderlappen, wildhaas, reevlees, marcassin (jong wild zwijn).

Voor een marinade voor vlees of wild kan men verschillende samenstellingen nemen, dit voorbeeld komt uit het Haagse Kookboek, druk 43.

Tags: marinade marineren vlees

Lees het hele recept

Het Nieuwe Haagse Kookboek

Kookboek Het Nieuwe Haagse Kookboek

Het Nieuwe Haagse Kookboek is een basiskookboek voor iedereen die zich de grondbeginselen van de kookkunst eigen wil maken.

  • Auteur: F.M. Stoll
  • Hardcover
  • In het Nederlands geschreven
  • 81e editie, 1995
€ 19,95