Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Greg Malouf > Turquoise > recepten > Fetadipsaus

Fetadipsaus

 (Gebaseerd op 1 stem)

Een simpele dipsaus voor tal van (vlees) gerechten.

225 g Feta van schapenmelk
150 g yoghurt
2 theelepels mosterd

Week 225 g feta van schapenmelk 5 minuutjes in koud water om het te ontzouten. Ververs het water en herhaal.

Pureer de feta in een keukenmachine voor ongeveer 1 minuut.
Laat de yoghurt uitlekken in bijvoorbeeld een kaasdoek. Breng de yoghurt over naar de keukenmachine en pureer dit samen met de feta en 2 theelepels mosterd.

De saus is nu een egale romige massa. Zet de dipsaus tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Door op 23 september 2009.

Bladeren door de recepten: feta arabisch midden-oosten Fetadipsaus saus dip

Alle recepten uit Turquoise

Turquoise

Kookboek Turquoise

Een ontdekkingstocht door Turkije, dat is Turquoise. Over de de gerechten, de mensen en de cultuur van het land. Een bekroond kookboek.

  • Auteur: Greg Malouf
  • Hardcover
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e editie, 2008
€ 34,95

Dit boek is niet (meer) leverbaar

Meer recepten: