Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Samantha Clark > Casa Moro > recepten > Lam Mechoui met komijn en paprikapoeder zout

Lam Mechoui met komijn en paprikapoeder zout

 (Gebaseerd op 2 stemmen)

Lam Mechoui is een Marokkaanse manier om lamskoteletten klaar te maken. Een simpel recept met heerlijke kruiden.

  • 2 el komijnzaad
  • 1 theelepel zoet paprikapoeder
  • 1/2 theelepel hete paprikapoeder
  • 1 eetlepel zeezout
  • 12-16 lamskoteletten, afhankelijk van de grootte
  • 40g boter (even smelten in een pan)

Meng de kruiden en zeezout in een kom. Borstel de gesmolten boter over de lamskoteletten en bestrooi ze met de helft van de kruiden uit de kom. Grill ze ongeveer 5 minuten op de gril. Iets langer als het grote lamskoteletten zijn.

Bestrooi beide kanten met de resterende kruiden en serveer ze onmiddelijk.

Heerlijk met turks of marokkaans brood!

Door username op 10 september 2009.

Bladeren door de recepten: lam lamskoteletten marokkaans moro

Alle recepten uit Casa Moro

Casa Moro

Kookboek Casa Moro

De Spaanse en Marokkaanse recepten die Sam en Sam in Casa Moro hebben opgenomen, zijn vaak niet eerder gedocumenteerd en altijd authentiek.

€ 23,50

Meer recepten: