Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Babette de Rozières > De Creoolse Keuken > recepten > Pittige lamsspiesjes

Pittige lamsspiesjes


Lamsspiesjes, voor 4 personen

  • 800g lamsbout zonder been
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • snuifje gemalen komijn
  • snuifje gemalen kardemom
  • 3 teentjes knoflook
  • zout en zwarte peper

Dit gerecht begint al een dag van tevoren, met het marineren. Plaats vlees in een grote kom en voeg de olie, komijn, kardemom en zeer fijn gehakte (of gestampt met een vijzel) knoflook toe. Voeg ook naar smaak zout & peper toe.

Meng het vlees en de marinade goed en laat het voor 24 uur in de koelkast staan. De het vlees de volgende dag op de spiesjes.

Barbecue de lamsspiezen voor 5 tot 6 minuten, bruin het vlees aan alle kanten. Serveer ze heet.

Door username op 7 september 2009.

Bladeren door de recepten: lam lamsvlees bbq lamsspies

Alle recepten uit De Creoolse Keuken

De Creoolse Keuken

Kookboek De Creoolse Keuken

Het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen.

€ 45,00

Dit boek is niet (meer) leverbaar

Meer recepten: