Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > David Thompson > Thai Food > recepten > Thaise groene curry

Thaise groene curry

 (Gebaseerd op 2 stemmen)

Heerlijke groene curry. Probeer ook eens de rode variant.

15 groene chilipepertjes
3 el fijngehakte sjalot
4 el fijngehakte look
50 gram fijngehakte gember
1 tl fijngehakt citroengras
1 tl fijngehakte Thaise ginseng
1/2 tl garnalenpasta
1 tl fijngehakte schil van een kaffir limoen
1 tl fijngehakte verse of gedroogde korianderwortel

Meng alle ingredienten voor de curry-pasta in een blender of stamp ze in een vijzel tot een gladde pasta. De pasta is goed voor 3-5 curries (afhankelijk van hoeveel pasta je in elke curry doet: normaal een goede eetlepel per persoon). Je kan de pasta in een glazen pot tot 4 maanden in de koelkast bewaren.

Door username op 28 augustus 2009.

Bladeren door de recepten: currypasta thais

Alle recepten uit Thai Food

Thai Food

Kookboek Thai Food

Thai Food is het meest uitgebreide boek over de Thaise keuken. Een uitgebreid en authentiek boek voor de liefhebber.

  • Auteur: David Thompson
  • Hardcover
  • In het Engels geschreven
  • e editie, 2002
€ 37,99

Meer recepten: