Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Samantha Clark > Moro Londen > recepten > Salmorejosaus

Salmorejosaus


Een avocado salade met spaanse saus om met brood te eten

  • 500 gram rijpe vleestomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 50 gram wit brood
  • 5 el Extra vergine olijfolie
  • 1 el rode wijnazijn
  • Olijfolie
  • Zeezout & peper

Pureer knoflook, tomaten, witbrood, olie en de wijnazijn tot dit helemaal glad is. Breng de salmorejosaus op smaak met zoet en peper en indien nodig een beetje suiker. Zet de salmorejosaus in de koelkast tot gebruik.

Door username op 28 augustus 2009.

Bladeren door de recepten: avocado saus salade voorgerecht

Alle recepten uit Moro Londen

Moro Londen

Kookboek Moro Londen

Sam & Sam Clark bereiden weer fantastische recepten in Moro Londen. Veel recepten komen uit de Mediterraanse keuken.

€ 29,95

Meer recepten: