Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > A. Del Conte > L'Arte della cucina > recepten > Sardinisch lamsvlees

Sardinisch lamsvlees

 (Gebaseerd op 1 stem)

Dit  lamsvleesrecept is een perfect eenpansgerecht. De ingredienten zijn voor 4 personen.

  • 2 grote aardappels
  • 1 kg lamsschouder, in stukken gehakt
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 bouillonblokjes
  • 1 glas rode wijn
  • 1 glas water
  • 1 soeplepel olijfolie
  • een bosje peterselie
  • versgemalen peper naar smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de aardappels en kook ze 5 minuten in water met zout. Giet ze af. 

Doe met alle andere ingredienten in een grote braadslede of ovenschaal. Dek nu alles af met aluminiumfolie en zet het nog 1 uur in de oven.

Serveer direct.

Door username op 16 juni 2010.

Bladeren door de recepten: lam lamsvlees italiaans

Alle recepten uit L'Arte della cucina

L'Arte della cucina

Kookboek L'Arte della cucina

L'Arte della cucina neemt je mee op reis door de minder bekende delen van Italië: Piemonte, Veneto, Ligurië, Marken, Apulië en Sardinië.

  • Auteur: A. Del Conte
  • Hardcover
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e editie, 2008
€ 34,95

Dit boek is niet (meer) leverbaar

Meer recepten: