Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Beb Vuyk > Groot Indonesisch kookboek

Groot Indonesisch kookboek

Beb Vuyk is misschien wel de bekendste schrijfster over Indonesische recepten. Het is vooral haar Groot Indonesisch kookboek dat haar deze roem bracht.

Over dit kookboek:

  • Auteur: Beb Vuyk
  • Hardcover, 432 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
€ 19,95

Levering via bol.com


wens dit boek Toevoegen aan verlanglijst

Beschrijving van Groot Indonesisch kookboek

Het Groot Indonesisch Kookboek is een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen. De honderden voortreffelijke en beproefde recepten voeren de lezer mee door de avontuurlijke en zeer gevarieerde wereld van het culinaire Indonesie. Ook geeft Beb Vuyk een beknopte geschiedenis van het Indonesisch koken, een uitgebreid ingredientenoverzicht, een beschrijving van het benodigde keukengerei en handige tips voor beginners. De recepten varieren van heel eenvoudig tot behoorlijk uitdagend, zodat werkelijk iedereen er meteen mee aan de slag kan.
 
Het Groot Indonesisch kookboek is de allesomvattende, onmisbare gids voor wie de heerlijke, fascinerende Indonesische keuken wil ontdekken.

Beoordeling:
 (Gebaseerd op 1 stem)

Aangeraden boeken:

Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder
De Joodse keuken De Joodse keuken

Claudia Roden heeft jaren onderzoek gedaan naar de Joodse keuken. De veelzijdigheid van de Joodse cultuur komt door dit standaardwerk weer tot leven.


Lees verder
Stuffed Vine Leaves Saved My Life Stuffed Vine Leaves Saved My Life

Ieder recept uit het boek Stuffed Vine Leaves Saved My Life heeft al eens op de keukentafel van de familie Sawalha gestaan.


Lees verder

Bladeren op onderwerp: indonesisch | klassiekers | authentiek | aziatisch | traditioneel

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Recepten

Van het kookboek Groot Indonesisch kookboek zijn nog geen recepten beschikbaar.

Stuur zelf een recept op.

Beb Vuyk

Beb Vuyk is misschien wel de bekendste schrijfster over Indonesische recepten. Het is vooral haar Groot Indonesisch kookboek dat haar deze roem bracht. Inmiddels is het kookboek al in 37ste druk, en staat het bij vele huishoudens op de boekenplank. Hoogstwaarschijnlijk met vele ezelsoren in de bladzijden.
 
Bibliografie (bron: Wikipedia)

  • 1932 - Vele namen
  • 1937 - Duizend eilanden
  • 1939 - Het laatste huis van de wereld
  • 1947 - De wilde groene geur
  • 1947 - Het hout van Bara
  • 1959 - Gerucht en geweld
  • 1969 - De eigen wereld en die andere
  • 1971 - Een broer in Brazilie (heruitgebracht in 1982)
  • 1972 - Verzameld werk
  • 1973 - Groot Indonesisch kookboek
  • 1982 - Vegetarische recepten uit de Indonesische keuken
  • 1983 - Reis naar het Vaderland in de verte (reisverhalen)
  • 1989 - Kampdagboeken

> Bekijk alle boeken van Beb Vuyk

Eigenschappen

  • ISBN 10: 9021545691
  • ISBN 13: 9789021545691
  • Gewicht: 945 gram
  • Afmeting: 43 x 167 x 249 mm
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

Betalen en verzending

Al uw aankopen kunt u gemakkelijk via iDeal betalen. Voor de verzending maken wij uitsluitend gebruik van de kwaliteit van TNT post.

Dit kookboek wordt normaal gesproken binnen 24 uur bij u afgeleverd.

veilig betalen