Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > José Maréchal > Calissons

Calissons

amandelkoekjes, zoet & hartig

  • Auteur: José Maréchal
  • Hardcover, 72 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430441
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Calissons

In dit kookboek staan heerlijke recepten voor amandelkoekjes, zoet en hartig. Een mengsel van fijngemalen amandelen en fijngehakte, gekonfijte vruchten. Voor deze koekjes is geen oven nodig.

Gerelateerde boeken:

Argentinísima Argentinísima

In Argentinísima deelt Carola Verschoor de Berkhout haar kennis en haar passie voor de Argentijnse keuken.


Lees verder
Het hummingbird bakboek Het hummingbird bakboek

Het hummingbird bakboek, vol heerlijke recepten uit de beste banketbakkerij in Londen.


Lees verder
Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: José Maréchal
  • Vertaler(s): Gestel-Maclean, Kim van / Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Malingue, Olivier
  • ISBN 13: 9789461430441
  • Gewicht: 340 gram
  • Afmeting: 12 x 197 x 198 mm