Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Cazor > Julien Attard > Marion Guillemard > Espumas

Espumas

romige en luchtige sausjes

  • Auteur: Anne Cazor & Julien Attard & Marion Guillemard
  • Hardcover, 72 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430410
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Espumas

In dit kookboek staan de allerlekkerste sausjes, mousses en schuimmengels. Duidelijk verklaarde kooktechnieken en ingrediënten uit de innovatieve keuken.

Gerelateerde boeken:

Jamie Jamie's Italie

Jamie's Italie bevat meer dan 120 gloednieuwe recepten, samen een prachtige verzameling authentieke gerechten.


Lees verder
Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder
Plat préféré Plat préféré

Jeroen Meus gaat op zoek naar de Plat Préféré van veertien bekende gezichten en neemt je mee op deze culturele en culinaire ontdekkingsreis.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Cazor & Julien Attard & Marion Guillemard
  • Vertaler(s): Gestel-Maclean, Kim van / Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Attard, Julien
  • ISBN 13: 9789461430410
  • Gewicht: 334 gram
  • Afmeting: 13 x 197 x 198 mm