Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Cazor > Julien Attard > Marion Guillemard > Espumas

Espumas

romige en luchtige sausjes

  • Auteur: Anne Cazor & Julien Attard & Marion Guillemard
  • Hardcover, 72 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430410
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Espumas

In dit kookboek staan de allerlekkerste sausjes, mousses en schuimmengels. Duidelijk verklaarde kooktechnieken en ingrediƫnten uit de innovatieve keuken.

Gerelateerde boeken:

Alinea Alinea

Alinea geeft de exacte recepten zoals die in het restaurant Alinea in Chicago geserveerd worden.


Lees verder
Mevrouw Kookboek uit Iran Mevrouw Kookboek uit Iran

Het Mevrouw Kookboek uit Iran laat een heel mooie kant van het land zien, de keuken. Het boek behandeld een brede selectie Iraanse recepten.


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie Op zoek naar de Perfectie

Op zoek naar Perfectie onderzoekt de rol die eten speelt in ons leven en onze herinneringen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Cazor & Julien Attard & Marion Guillemard
  • Vertaler(s): Gestel-Maclean, Kim van / Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Attard, Julien
  • ISBN 13: 9789461430410
  • Gewicht: 334 gram
  • Afmeting: 13 x 197 x 198 mm