Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Cazor > Julien Attard > Marion Guillemard > Espumas

Espumas

romige en luchtige sausjes

  • Auteur: Anne Cazor & Julien Attard & Marion Guillemard
  • Hardcover, 72 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430410
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Espumas

In dit kookboek staan de allerlekkerste sausjes, mousses en schuimmengels. Duidelijk verklaarde kooktechnieken en ingrediƫnten uit de innovatieve keuken.

Gerelateerde boeken:

White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder
Mushrooms Mushrooms

In dit eerste boek uit de River Cottage Handbook reeks legt paddestoelenexpert John Wright uit welke paddestoelen we kunnen verzamelen en hoe deze op te sporen.


Lees verder
Worst pate Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Cazor & Julien Attard & Marion Guillemard
  • Vertaler(s): Gestel-Maclean, Kim van / Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Attard, Julien
  • ISBN 13: 9789461430410
  • Gewicht: 334 gram
  • Afmeting: 13 x 197 x 198 mm