Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Brenda Keirsebilck > Katrien Vandamme > Juliette's speculoos

Juliette's speculoos

recepten van de charmantste koekenbakkerij van Brugge

  • Auteur: Brenda Keirsebilck & Katrien Vandamme
  • Hardcover, 136 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020998634
€ 19,99

Levering via bol.com

Beschrijving Juliette's speculoos

Speculoos is een ware ode aan het eenvoudige, maar overheerlijke bruine koekje. Speculoos, sinds jaar en dag in elke Belgische keuken te vinden, is aan een heuse opmars bezig! In dit boek staan een tiental varianten van het koekje, maar het wordt ook in een veertigtal verrassende desserts verwerkt, zoals mousse, citroentaart, witte chocoladetaart, baisers, enz. Met zinnenprikkelende, knapperige beelden van fotografe en bakfanate Karen Van Winkel.

Gerelateerde boeken:

Dat koop je bij de Turk Dat koop je bij de Turk

Waar vind je granaatappels, dadels, lamsgehakt en de heerlijkste verse yoghurt? Bij de Turk.


Lees verder
Cucina Cucina

Een toonaangevende boek over de klassieke Italiaanse keuken. Cucina wordt door de dames van het Londonse River Cafe als bijbel beschouwd.


Lees verder
Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Brenda Keirsebilck & Katrien Vandamme
  • Illustrator(s): Winkel, Karen van
  • ISBN 13: 9789020998634
  • Gewicht: 651 gram
  • Afmeting: 18 x 201 x 248 mm