Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio kookt! / Deel 3 Van oester tot zeetong

Sergio kookt! / Deel 3 Van oester tot zeetong

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028350
€ 17,50

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

De Libanese keuken De Libanese keuken

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon in De Libanese keuken. Een kookboek over één van de meest verfijnde keukens ter wereld.


Lees verder
Cuisine & Art - Inter Scaldes Cuisine & Art - Inter Scaldes

Cuisine & Art bevat bijzondere en kunstzinnige gerechten van topkok Jannis Brevet van het 2-sterren restaurant Inter Scaldes.


Lees verder
Het hummingbird bakboek Het hummingbird bakboek

Het hummingbird bakboek, vol heerlijke recepten uit de beste banketbakkerij in Londen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Redactie: Jamine, Antoon
  • Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028350
  • Gewicht: 385 gram
  • Afmeting: 16 x 157 x 208 mm