Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio kookt! / Deel 3 Van oester tot zeetong

Sergio kookt! / Deel 3 Van oester tot zeetong

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028350
€ 17,50

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Zomer van De Zilveren Lepel Zomer van De Zilveren Lepel

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.


Lees verder
De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder
Vis en Vega Vis en Vega

4 x in de week geen vlees, met het nieuwe kookboek Vis en Vega is dat geen probleem meer. Deze heerlijke recepten krijgen iedereen aan een gezondere levensstijl.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Redactie: Jamine, Antoon
  • Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028350
  • Gewicht: 385 gram
  • Afmeting: 16 x 157 x 208 mm