Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio kookt! / Deel 2 Van gember tot noot

Sergio kookt! / Deel 2 Van gember tot noot

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028343
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio kookt! / Deel 2 Van gember tot noot

Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan.''Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Gerelateerde boeken:

Argentinísima Argentinísima

In Argentinísima deelt Carola Verschoor de Berkhout haar kennis en haar passie voor de Argentijnse keuken.


Lees verder
Sauzen Sauzen

Het kookboek Sauzen van Erik van Loo gaat over sauzen, bouillons, jus en fonds.


Lees verder
Raapsteeltje Raapsteeltje

Raapsteeltje, het kookboek van Simone Kroon en Sandor Schiferli is een kookboek over het heerlijke eten in Nederland en verkozen tot kookboek van het jaar 2008!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Redactie: Jamine, Antoon / Aelvoet, Liesbet
  • Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028343
  • Gewicht: 382 gram
  • Afmeting: 16 x 158 x 207 mm