Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Marc Declercq > Sergio kookt! / Deel 2 Van gember tot noot

Sergio kookt! / Deel 2 Van gember tot noot

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028343
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio kookt! / Deel 2 Van gember tot noot

Deel 2: van gember tot nootgember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.''Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m'n cocktail van kreeft met pompoen aan.''Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Gerelateerde boeken:

Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder
Taart! Taart!

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.


Lees verder
Alinea Alinea

Alinea geeft de exacte recepten zoals die in het restaurant Alinea in Chicago geserveerd worden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Marc Declercq
  • Redactie: Jamine, Antoon / Aelvoet, Liesbet
  • Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028343
  • Gewicht: 382 gram
  • Afmeting: 16 x 158 x 207 mm