Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Marc Declercq > Sergio Herman > Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant
Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant
- Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
- Hardcover, 112 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2011
- Uitgeverij: Minestrone
- ISBN 13: 9789490028336
Beschrijving Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant
Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.''Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Gerelateerde boeken:

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is om een unieke, zelfversierde taart te maken. Dit boek helpt hierbij, stap voor stap.
Lees verder

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.
Lees verder

Het hummingbird bakboek, vol heerlijke recepten uit de beste banketbakkerij in Londen.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
- Redactie: Jaminé, Antoon
- Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
- ISBN 13: 9789490028336
- Gewicht: 383 gram
- Afmeting: 16 x 156 x 208 mm