Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Marc Declercq > Sergio Herman > Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

  • Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028336
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.''Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Gerelateerde boeken:

De banketbakker De banketbakker

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Lees verder
Mezze & Moussaka Mezze & Moussaka

De lekkerste mezze vind je in het laatste boek van Tessa Kiros: Mezze & Moussaka


Lees verder
Flavours of Babylon Flavours of Babylon

Flavours of Babylon is een bijzonder kookboek, gewijd aan de onbekende keuken van Irak. Een boek vol heerlijke authentieke recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
  • Redactie: Jaminé, Antoon
  • Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028336
  • Gewicht: 383 gram
  • Afmeting: 16 x 156 x 208 mm