Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Marc Declercq > Sergio Herman > Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

  • Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028336
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.''Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Gerelateerde boeken:

Keuken Keuken

Keuken, het laatste kookboek van Nigella Lawson, zit tjokvol recepten van maaltijden die we met onze vrienden en familie willen delen.


Lees verder
Bocca Bocca

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.


Lees verder
Le Bernardin Cook Book Le Bernardin Cook Book

Een boek over het restaurant Le Bernardin in New York. Een in vis gespecialiseerd boek dat al jaren aan de absolute top staat.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
  • Redactie: Jaminé, Antoon
  • Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028336
  • Gewicht: 383 gram
  • Afmeting: 16 x 156 x 208 mm