Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Marc Declercq > Sergio Herman > Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

  • Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
  • Hardcover, 112 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Minestrone
  • ISBN 13: 9789490028336
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio kookt! / deel 1 Van aardappel tot fazant

Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.''Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m'n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.''Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

Gerelateerde boeken:

Tajines en Pastilla Tajines en Pastilla's

Tajines zijn onweerstaanbare gerechten. Heerlijke recepten voor tajines en pastilla's met succes verzekerd.


Lees verder
Vefa Vefa's Kitchen

Vefa’s Kitchen is het gezaghebbende boek over de Griekse keuken. Meer dan 700 pagina's vol recepten en achtergrondinformatie over de Griekse keuken.


Lees verder
Vegeterranean Vegeterranean

Italiaanse klassiekers als calzone en ravioli staan centraal in dit vegetarische kookboek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Marc Declercq & Sergio Herman
  • Redactie: Jaminé, Antoon
  • Illustrator(s): Duc, Tony Le / Bauters, Koen
  • ISBN 13: 9789490028336
  • Gewicht: 383 gram
  • Afmeting: 16 x 156 x 208 mm