Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Mathijs Vrieze > De smaak van liefde

De smaak van liefde

kookboek met 30 verleidelijk gezonde recepten

  • Auteur: Mathijs Vrieze
  • Hardcover, ,70 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: HaMa Publishing
  • ISBN 13: 9789081302494
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving De smaak van liefde

De smaak van Liefde, kookboek met 30 verleidelijk gezonde receptenLiefde is... genieten! De liefde gaat door de maag. Mathijs Vrieze wil met zijn passie voor koken iedereen in vuur en vlam zetten. De smaak van Liefde is het vierde kookboek van Mathijs, waarin hij bewijst dat gezonde gerechten helemaal niet moeilijk te maken zijn. Door de 30 verleidelijk gezonde recepten in dit boek krijg je (weer) plezier in koken en maak je van iedere maaltijd een feestje.Door de kleurrijke gerechten krijg je alleen al door er naar te kijken plezier om het op te eten. Alle recepten inclusief de desserts die in dit kookboekje staan, bewijzen dat gezond eten ook héél lekker kan zijn. Desserts zijn namelijk niet per definitie ongezond. De mooiste afsluiter van een feestelijke maaltijd is een lekker 'toetje'.Dit kookboek is een ideaal cadeau voor iemand waar je veel om geeft. Maar natuurlijk ook voor jezelf om met je kookkunsten jezelf of een ander te verwennen. De frisse vormgeving en prikkelende fotografie maken dit kookboek tot een échte must have.Mathijs Vrieze is dé 'lekker en gezond eten kok' van Nederland, vrolijke TV-kok/presentator, bestsellerauteur van kookboeken, afslankcoach, foodstylist en bovenal een enthousiaste levensgenieter. www.mathijsvrieze.nl

Gerelateerde boeken:

De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder
White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Mathijs Vrieze
  • ISBN 13: 9789081302494
  • Gewicht: 187 gram
  • Afmeting: 10 x 151 x 152 mm