Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Hans Gerlach > Kruiden & specerijen

Kruiden & specerijen

pittig, mild, fris, geurig, zoet, zuur

  • Auteur: Hans Gerlach
  • Hardcover, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789045200644
€ 22,50

Levering via bol.com

Beschrijving Kruiden & specerijen

Als je weet hoé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken!Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest! Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan. Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.* Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur* de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen* leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten* meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen

Gerelateerde boeken:

Hemelse Modder Hemelse Modder

Een boek over het restaurant en zijn chefkok, uitgegeven tijdens het 25-jarig bestaan. Een rustige vormgeving en duidelijke nadruk op de gerechten maken het een heerlijk boek om door te bladeren en om uit te koken.


Lees verder
Mijn keukengeheimen Mijn keukengeheimen

Skye Gyngell laatste kookboek, Mijn Keukengeheimen, is wederom een ode aan verse ingredienten en heerlijke smaakcombinaties.


Lees verder
Het hele jaar eten uit eigen tuin Het hele jaar eten uit eigen tuin

Het hele jaar eten uit eigen Tuin geeft advies om langer van verse, zelf gekweekte producten te genieten. Door raskeuze en het bewaren van de oogst.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Hans Gerlach
  • ISBN 13: 9789045200644
  • Gewicht: 900 gram
  • Afmeting: 17 x 235 x 266 mm