Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Hans Gerlach > Kruiden & specerijen

Kruiden & specerijen

pittig, mild, fris, geurig, zoet, zuur

  • Auteur: Hans Gerlach
  • Hardcover, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers BV
  • ISBN 13: 9789045200644
€ 22,50

Levering via bol.com

Beschrijving Kruiden & specerijen

Als je weet hoé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken!Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest! Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan. Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.* Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur* de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen* leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten* meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen

Gerelateerde boeken:

Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
De traditionele Marokkaanse keuken De traditionele Marokkaanse keuken

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.


Lees verder
De Grote Larousse Gastronomique De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Hans Gerlach
  • ISBN 13: 9789045200644
  • Gewicht: 900 gram
  • Afmeting: 17 x 235 x 266 mm