Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Mark William Allison > De kunst van het koken

De kunst van het koken

meer dan 170 technieken om je culinaire vaardigheid te vergroten

  • Auteur: Mark William Allison
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048305407
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving De kunst van het koken

Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essentiële vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld.* Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken.* Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingrediënten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken – dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken. * Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent.Mark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.

Gerelateerde boeken:

Masala Masala

Masala brengt de geuren en kleuren van India op je bord. Een toegankelijk kookboek over de rijke Indiase keuken.


Lees verder
The Fat Duck Cookbook The Fat Duck Cookbook

In dit prachtige, kleiner formaat editie van de bestseller Big Fat Duck Cookbook, horen we het volledige verhaal van de snelle opkomst van Heston Blumenthal en zijn restaurant The Fat Duck.


Lees verder
Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Mark William Allison
  • ISBN 13: 9789048305407
  • Gewicht: 541 gram
  • Afmeting: 12 x 216 x 281 mm