Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Mark William Allison > De kunst van het koken

De kunst van het koken

meer dan 170 technieken om je culinaire vaardigheid te vergroten

  • Auteur: Mark William Allison
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2012
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048305407
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving De kunst van het koken

Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essentiële vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld.* Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken.* Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingrediënten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken – dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken. * Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent.Mark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.

Gerelateerde boeken:

Bocca Bocca

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.


Lees verder
Kook ze! Traag Kook ze! Traag

Wachten zullen we met de 5e editie van Kook Ze, met als onderwerp Traag.


Lees verder
Vers uit de tuin Vers uit de tuin

Een heerlijk kookboek geheel gericht op de seizoenen. Vol recepten met groenten, tuinkruiden en fruit.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Mark William Allison
  • ISBN 13: 9789048305407
  • Gewicht: 541 gram
  • Afmeting: 12 x 216 x 281 mm