Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jan De Clerck > Antoine Légat > The Food Sessions + CD

The Food Sessions + CD

het Boek

  • Auteur: Jan De Clerck & Antoine Légat
  • Paperback, 120 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Beefcake Publishing
  • ISBN 13: 9789491144035
€ 25,00

Levering via bol.com

Beschrijving The Food Sessions + CD

Een (kook)boek + cd, uitgegeven door De Centrale, i.s.m. Zephyrus vzw & Beefcake Publishing Van september 2010 tot februari 2011 vonden in De Centrale op geregelde tijdstippen The Food Sessions plaats. Op het menu van het Wereldrestaurant stond toen telkens de lievelingsmaaltijd van de artiest(en) die optrad(en) in het Leescafé. Deze recepten zijn nu gebundeld in een kookboek, met prachtige foto¿s en bijhorende cd. Een kleinood waarvan je dus drie keer kan genieten.Met een onuitgegeven Bulgaars trio gingen op 1 juni 2010 ¿ sneller dan voorzien - The Food Sessions van start in De Centrale in Gent. Of liever: dit was de voorbode van een reeks van twaalf concerten die vanaf september 2010 tot februari 2011 op geregelde tijdstippen plaats zouden hebben. De optredens werdengegeven op het Kamel Lebbad-podium en professioneel opgenomen.Eén van die songs van de soloartiest of van de groep musici met telkens een andere culturele achtergrond kwam na zorgvuldige selectie door alle betrokkenpartijen op de verzamel-cd, die bij dit kookboek hoort. De muziek hoort bij de lievelingsmaaltijd van de artiest(en), die u in het kookboek terugvindt. De opgediste schotel was immers op de middag van het concert ook verkrijgbaar in het Wereldrestaurant van De Centrale.De naam The Food Sessions is daarmee verklaard.En dankzij de mooie foto¿s is het niet enkel genieten van lekker eten en mooie muziek, maar kunnen we ook nog volop onze ogen de kost geven: drie in één dus!

Gerelateerde boeken:

Kaiseki Kaiseki

Kaiseki is een ode aan de seizoenen. Het is zonder twijfel één van de beste kookboeken over de Japanse keuken.


Lees verder
Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter

Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door voedingsstoffen. Michael Pollan beschrijft de gevolgen in zijn Manifest van een eter.


Lees verder
The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jan De Clerck & Antoine Légat
  • ISBN 13: 9789491144035
  • Gewicht: 277 gram
  • Afmeting: 3 x 141 x 191 mm