Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jan De Clerck > Antoine Légat > The Food Sessions + CD

The Food Sessions + CD

het Boek

  • Auteur: Jan De Clerck & Antoine Légat
  • Paperback, 120 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Beefcake Publishing
  • ISBN 13: 9789491144035
€ 25,00

Levering via bol.com

Beschrijving The Food Sessions + CD

Een (kook)boek + cd, uitgegeven door De Centrale, i.s.m. Zephyrus vzw & Beefcake Publishing Van september 2010 tot februari 2011 vonden in De Centrale op geregelde tijdstippen The Food Sessions plaats. Op het menu van het Wereldrestaurant stond toen telkens de lievelingsmaaltijd van de artiest(en) die optrad(en) in het Leescafé. Deze recepten zijn nu gebundeld in een kookboek, met prachtige foto¿s en bijhorende cd. Een kleinood waarvan je dus drie keer kan genieten.Met een onuitgegeven Bulgaars trio gingen op 1 juni 2010 ¿ sneller dan voorzien - The Food Sessions van start in De Centrale in Gent. Of liever: dit was de voorbode van een reeks van twaalf concerten die vanaf september 2010 tot februari 2011 op geregelde tijdstippen plaats zouden hebben. De optredens werdengegeven op het Kamel Lebbad-podium en professioneel opgenomen.Eén van die songs van de soloartiest of van de groep musici met telkens een andere culturele achtergrond kwam na zorgvuldige selectie door alle betrokkenpartijen op de verzamel-cd, die bij dit kookboek hoort. De muziek hoort bij de lievelingsmaaltijd van de artiest(en), die u in het kookboek terugvindt. De opgediste schotel was immers op de middag van het concert ook verkrijgbaar in het Wereldrestaurant van De Centrale.De naam The Food Sessions is daarmee verklaard.En dankzij de mooie foto¿s is het niet enkel genieten van lekker eten en mooie muziek, maar kunnen we ook nog volop onze ogen de kost geven: drie in één dus!

Gerelateerde boeken:

The Whole Beast The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.


Lees verder
Turquoise Turquoise

Een ontdekkingstocht door Turkije, dat is Turquoise. Over de de gerechten, de mensen en de cultuur van het land. Een bekroond kookboek.


Lees verder
Delicious. Het kookboek Delicious. Het kookboek

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip en onweerstaanbaar zoet.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jan De Clerck & Antoine Légat
  • ISBN 13: 9789491144035
  • Gewicht: 277 gram
  • Afmeting: 3 x 141 x 191 mm