Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Bouillon / najaar 2011
Bouillon / najaar 2011
- Auteur:
- Paperback, ,128 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2011
- Uitgeverij: Bouillon Culinaire Journalistiek
- ISBN 13: 9789077788301
Beschrijving Bouillon / najaar 2011
Bouillon! is een cultureel gastronomisch magazine in boekvorm, dat 4x per jaar verschijnt.Eten en drinken en alles daaromheen; het is doodgewoon cultuur. Elk land heeft daarin zijn eigen gewoonten en uitdrukkingen. Bouillon! linkt gastronomie met andere culturele expressies zoals geschiedenis, literatuur, fotografie, filosofie, muziek en culturele antropologie. In helder en vaak eigenzinnig geschreven artikelen van bekende Nederlandse en Belgische culinaire journalisten brengt bouillon! onder meer:- interviews met binnen- en buitenlandse topkoks- literatuurstudies, die altijd met eten te maken hebben- reportages over kunst in de gastronomie- zoektochten naar zeezout, kastanjes en chocolade- de geschiedenis achter kaviaar, tepanyaki,de aardappel etc- verhalende reisverslagen
Gerelateerde boeken:

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.
Lees verder

In Piri piri & sardientjes tovert Tessa Kiros een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri.
Lees verder

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur:
- Redactie: Jansen, Will
- ISBN 13: 9789077788301
- Gewicht: 355 gram
- Afmeting: 12 x 162 x 242 mm