Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Jean-François Mallet > Het bio kookboek

Het bio kookboek

  • Auteur: Jean-François Mallet
  • Hardcover, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044731842
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het bio kookboek

Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor de smaakpapillen! Biologische groenten, fruit, vlees en gevogelte zien we tegenwoordig overal. In dit boek maakt u ook kennis met biologische granen, peulvruchten en een aantal biologische zuivelproducten en smaakmakers. Sommige ingrediënten zijn eeuwenoud maar in de vergetelheid geraakt, andere zijn bij iedereen bekend of juist heel… bijzonder. Allemaal zijn ze verrassend goed te gebruiken in de hedendaagse keuken. Parelgort, mungbonen, amarant, rijstemeel, alfalfa, wakame, zijden tofoe… zullen geen geheimen meer voor u hebben. Met de recepten in dit boek kunt u al die biologische producten uitproberen en uzelf overtuigen: bouillon van kombu met groenten, salade van quinoa met gekonfijte sinaasappelschil en munt, kalfsfricassee met volkorenrijst, kerstomaatjes en parmezaan, citroentaartjes met maanzaad... Binnenkort staat ook bij u thuis 'bio' op het menu!

Gerelateerde boeken:

Moro Londen Moro Londen

Sam & Sam Clark bereiden weer fantastische recepten in Moro Londen. Veel recepten komen uit de Mediterraanse keuken.


Lees verder
The Whole Beast The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.


Lees verder
Pluijm Op Pad Pluijm Op Pad

Culinair avonturier René Pluijm neemt je mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jean-François Mallet
  • Vertaler(s): Goinga, Nynke
  • ISBN 13: 9789044731842
  • Gewicht: 804 gram
  • Afmeting: 18 x 196 x 291 mm