Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Jean-François Mallet > Het bio kookboek

Het bio kookboek

  • Auteur: Jean-François Mallet
  • Hardcover, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044731842
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het bio kookboek

Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor de smaakpapillen! Biologische groenten, fruit, vlees en gevogelte zien we tegenwoordig overal. In dit boek maakt u ook kennis met biologische granen, peulvruchten en een aantal biologische zuivelproducten en smaakmakers. Sommige ingrediënten zijn eeuwenoud maar in de vergetelheid geraakt, andere zijn bij iedereen bekend of juist heel… bijzonder. Allemaal zijn ze verrassend goed te gebruiken in de hedendaagse keuken. Parelgort, mungbonen, amarant, rijstemeel, alfalfa, wakame, zijden tofoe… zullen geen geheimen meer voor u hebben. Met de recepten in dit boek kunt u al die biologische producten uitproberen en uzelf overtuigen: bouillon van kombu met groenten, salade van quinoa met gekonfijte sinaasappelschil en munt, kalfsfricassee met volkorenrijst, kerstomaatjes en parmezaan, citroentaartjes met maanzaad... Binnenkort staat ook bij u thuis 'bio' op het menu!

Gerelateerde boeken:

Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
Dolce Italiano Dolce Italiano

In Dolce Italiano beschrijft DePalma meer dan 90 heerlijk recepten voor een breed scala van traditionele en authentieke Italiaanse lekkernijen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jean-François Mallet
  • Vertaler(s): Goinga, Nynke
  • ISBN 13: 9789044731842
  • Gewicht: 804 gram
  • Afmeting: 18 x 196 x 291 mm