Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > F. Bernard > De kleine cuisine

De kleine cuisine

  • Auteur: F. Bernard
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020916720
€ 15,99

Levering via bol.com

Beschrijving De kleine cuisine

Meer dan 350 oerfranse maar wereldbefaamde, overheerlijke recepten gebundeld in een compact formaat. Handig gerangschikt per onderdeel van de maaltijd, en met aanduiding van kooktijden en moeilijkheidsgraad. Bevat een index op ingrediƫnten. Van asperges in mousselinesaus, bouillabaisse en gegrilde makreel tot tournedos en zeevruchtencocktail.

Gerelateerde boeken:

De Joodse keuken De Joodse keuken

Claudia Roden heeft jaren onderzoek gedaan naar de Joodse keuken. De veelzijdigheid van de Joodse cultuur komt door dit standaardwerk weer tot leven.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder
Denk Groenten / De handleiding Denk Groenten / De handleiding

De handleiding die hoort bij de Denk Groenten! reeks.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: F. Bernard
  • ISBN 13: 9789020916720
  • Gewicht: 980 gram
  • Afmeting: 45 x 155 x 177 mm