Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Aan tafel

Aan tafel

meer dan 300 verrassende brasseriegerechten

  • Auteur:
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020915952
€ 39,99

Levering via bol.com

Beschrijving Aan tafel

Bevat verschillende hoofdstukken: van fijne, feestelijke hapjes tot amuses voor een stevige appetijt de lichte keuken met salades, tartares en vruchtensappen snel-klaargerechten en nostalgische en exotische desserts en ten slotte ook recepten voor een klein budget. Een ideale mengeling van traditionele en moderne keuken, gemakkelijk klaar te maken door iedereen. Een toegankelijk, eenvoudig en eerlijk kookboek van Frankrijks meest geliefde chef. Cyril Lignac verkocht in enkele jaren tijd meer dan 2 miljoen boeken.

Gerelateerde boeken:

Plenty Plenty

Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. Yotam Ottolenghi laat zien dat er groente genoeg is om heel lekker vegetarisch te koken


Lees verder
Jamie Jamie's kookrevolutie

Jamie wil een kookrevolutie ontketenen door iedereen te leren koken, en zo gezonder en gevarieerder te laten eten.


Lees verder
Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789020915952
  • Gewicht: 3238 gram
  • Afmeting: 55 x 235 x 292 mm