Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Stefaan Daeninck > My secret ingredient cookbook

My secret ingredient cookbook

  • Auteur: Stefaan Daeninck
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020900156
€ 19,99

Levering via bol.com

Beschrijving My secret ingredient cookbook

Het smaakverschil zit 'm vaak in een klein detail - in My secret ingredient cookbook is dat ketchup. Heinz ontving tijdens de wedstrijd 'Heinz My Secret Ingrediƫnt' tal van recepten van zowel profs als hobbykoks. De origineelste vind je in dit unieke Heinz kookboek, aangevuld met recepten van culinair specialist Stefaan Daeninck. Een supercadeau voor iedereen - van amateurkok tot kookfanaat - die van het pittige sausje houdt.

Gerelateerde boeken:

Dubai - New Arabian Cuisine Dubai - New Arabian Cuisine

Alsof je echt in de keuken van een Arabisch 3-sterren restaurant kijkt. Het maakt het boek speciaal, echt iets voor de liefhebbers.


Lees verder
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible

Het meest complete kookboek over curries. De Ultimate Curry Bible is het standaard naslagwerk over curries geworden.


Lees verder
Eten, drinken, slapen Eten, drinken, slapen

Jonnie Boer en Sergio Herman hebben Ronald Giphart een half jaar geleden gevraagd om samen een Lees-Kookboek te schrijven met als titel: Eten, drinken en slapen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Stefaan Daeninck
  • Illustrator(s): Leuven, Bart van
  • ISBN 13: 9789020900156
  • Gewicht: 820 gram
  • Afmeting: 21 x 195 x 253 mm