Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Eenvoudige gerechten

Eenvoudige gerechten

  • Auteur:
  • Hardcover, 407 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036630122
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Eenvoudige gerechten

Heeft u het vak niet geleerd aan een beroemde kookschool? En wilt u toch een feestelijke, verfijnde of huiselijke maaltijd bereiden? Geen paniek! Voortaan kunt u zich wagen aan 1001 verschillende gerechten. Dankzij dit boek vol duidelijke recepten zet u in een handomdraai een carpaccio van schelvis en avocado, bruschetta met tuinbonen, struisvogelbiefstuk met rode uien, saltimbocca of Sint-Jakobsschelpen in kokossaus op tafel. Tiramisu, kersencake of gegratineerde perziken vormen het zoete en feestelijke sluitstuk van uw diners.

Gerelateerde boeken:

Eten, drinken, slapen Eten, drinken, slapen

Jonnie Boer en Sergio Herman hebben Ronald Giphart een half jaar geleden gevraagd om samen een Lees-Kookboek te schrijven met als titel: Eten, drinken en slapen.


Lees verder
La cucina verde La cucina verde

La Cucina Verde is een ode aan de groenten die je kweekt in de Italiaanse zon.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Redactie: Sirieix, Laure / Licari, Gracieuse
  • Vertaler(s): Nobel, Leanne
  • ISBN 13: 9789036630122
  • Gewicht: 740 gram
  • Afmeting: 35 x 152 x 152 mm