Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > De kook Encyclopedie

De kook Encyclopedie

kiezen, klaarmaken, snijden, koken, sudderen, garneren, bewonderen, proeven

  • Auteur:
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 14e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036630009
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving De kook Encyclopedie

Van voor- tot nagerecht: in dit boek vindt u talloze recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin Bijna 700 recepten in 12 rijk geïllustreerde hoofdstukken Een grote keuze uit gerechten voor feestelijke gelegenheden Veel recepten van maaltijden die eenvoudig en snel te bereiden zijn Tips om de dagelijkse maaltijden een extra dimensie en een nieuwe smaak te geven Originele ideeën voor het serveren van salades, vlees- en visgerechten en desserts

Gerelateerde boeken:

1.000 Mexican Recipes 1.000 Mexican Recipes

De Mexicaanse keuken: een voudige gerechten, met chilies en mais, burrito's of kip en guacamole sauzen, de Mexicaanse keuken prikkeld alle zintuigen.


Lees verder
Jamie in 30 minuten Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten is de vertaling van 30 minute meals, het is het nieuwste boek van Jamie Oliver.


Lees verder
Pizarro Pizarro

Pizarro is weer een prachtig kookboek over de Spaanse keuken. De Spaans-Britse kok José Pizarro leidt u met deze en vele andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en presenteert daarmee in dit boek de heerlijkste recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036630009
  • Gewicht: 1324 gram
  • Afmeting: 31 x 185 x 237 mm