Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > De kook Encyclopedie

De kook Encyclopedie

kiezen, klaarmaken, snijden, koken, sudderen, garneren, bewonderen, proeven

  • Auteur:
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 14e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036630009
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving De kook Encyclopedie

Van voor- tot nagerecht: in dit boek vindt u talloze recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin Bijna 700 recepten in 12 rijk geïllustreerde hoofdstukken Een grote keuze uit gerechten voor feestelijke gelegenheden Veel recepten van maaltijden die eenvoudig en snel te bereiden zijn Tips om de dagelijkse maaltijden een extra dimensie en een nieuwe smaak te geven Originele ideeën voor het serveren van salades, vlees- en visgerechten en desserts

Gerelateerde boeken:

Quay Quay

From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this much anticipated book.


Lees verder
Book of Tapas Book of Tapas

Een kookboek vol heerlijke tapas. Geschreven door Simone Ortega, bekend van 1080 recepten.


Lees verder
Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool Kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool

Het kookboek van de Amsterdamse Huishoudschool is alweer in de 27e druk. Blijvend actueel!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036630009
  • Gewicht: 1324 gram
  • Afmeting: 31 x 185 x 237 mm