Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > De kook Encyclopedie

De kook Encyclopedie

kiezen, klaarmaken, snijden, koken, sudderen, garneren, bewonderen, proeven

  • Auteur:
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 14e druk, 2011
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036630009
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving De kook Encyclopedie

Van voor- tot nagerecht: in dit boek vindt u talloze recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin Bijna 700 recepten in 12 rijk geïllustreerde hoofdstukken Een grote keuze uit gerechten voor feestelijke gelegenheden Veel recepten van maaltijden die eenvoudig en snel te bereiden zijn Tips om de dagelijkse maaltijden een extra dimensie en een nieuwe smaak te geven Originele ideeën voor het serveren van salades, vlees- en visgerechten en desserts

Gerelateerde boeken:

Worst pate Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Lees verder
Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036630009
  • Gewicht: 1324 gram
  • Afmeting: 31 x 185 x 237 mm