Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Fatema Hal > Het beste uit de Marokkaanse keuken

Het beste uit de Marokkaanse keuken

  • Auteur: Fatema Hal
  • Hardcover, 168 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044730838
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het beste uit de Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken is een verhaal van geven en nemen. Recepten worden uitgewisseld, smaakervaringen worden gedeeld, men zit samen rond een dampend gerecht dat iedereen verbaast door zijn kleuren en aroma's… Met dit kookboek kunt u alle smaken van deze verfijnde wereldkeuken op uw bord toveren: feestelijke pastilla met duivenvlees en amandelen, geurige couscous met ras-el-hanout, sappige lamsspiesjes met merguez, vistajine, frisse wortelsalade met sinaasappelsap, knapperige gebakjes met honing en sesamzaad… U krijgt een schat aan recepten, die van moeder op dochter werden doorgegeven, en tal van culinaire tips om de gerechten van vroeger weer te laten opleven. Fatéma Hal werd geboren in Oujda, Marokko. Na haar studies etnologie in Parijs opende ze in de Franse hoofdstad haar eigen restaurant La Mansouria. Met een passie voor koken en culinaire overlevering, besloot ze haar twintig jaar ervaring te verzamelen in dit boek waarin ze de Marokkaanse keukengeheimen prijsgeeft.

Gerelateerde boeken:

Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder
Pizarro Pizarro

Pizarro is weer een prachtig kookboek over de Spaanse keuken. De Spaans-Britse kok José Pizarro leidt u met deze en vele andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en presenteert daarmee in dit boek de heerlijkste recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Fatema Hal
  • Vertaler(s): Verlinden, Lesley
  • ISBN 13: 9789044730838
  • Gewicht: 934 gram
  • Afmeting: 19 x 224 x 255 mm