Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Fatema Hal > Het beste uit de Marokkaanse keuken

Het beste uit de Marokkaanse keuken

  • Auteur: Fatema Hal
  • Hardcover, 168 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Deltas Centrale uitgeverij
  • ISBN 13: 9789044730838
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het beste uit de Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken is een verhaal van geven en nemen. Recepten worden uitgewisseld, smaakervaringen worden gedeeld, men zit samen rond een dampend gerecht dat iedereen verbaast door zijn kleuren en aroma's… Met dit kookboek kunt u alle smaken van deze verfijnde wereldkeuken op uw bord toveren: feestelijke pastilla met duivenvlees en amandelen, geurige couscous met ras-el-hanout, sappige lamsspiesjes met merguez, vistajine, frisse wortelsalade met sinaasappelsap, knapperige gebakjes met honing en sesamzaad… U krijgt een schat aan recepten, die van moeder op dochter werden doorgegeven, en tal van culinaire tips om de gerechten van vroeger weer te laten opleven. Fatéma Hal werd geboren in Oujda, Marokko. Na haar studies etnologie in Parijs opende ze in de Franse hoofdstad haar eigen restaurant La Mansouria. Met een passie voor koken en culinaire overlevering, besloot ze haar twintig jaar ervaring te verzamelen in dit boek waarin ze de Marokkaanse keukengeheimen prijsgeeft.

Gerelateerde boeken:

Kook ze! Vreemd Kook ze! Vreemd

Kook ze! Vreemd is voor wie culinair vreemdgaan alledaagse kost is.


Lees verder
Gizzi Gizzi's keukenmagie

Gizzi Erskine's magische recepten zijn simpel maar effectief. Dankzij haar heerlijke recepten, nuttige technieken en goede tips wordt je de ster van de keuken.


Lees verder
De Smaakbijbel De Smaakbijbel

De Smaakbijbel is geen kookboek maar een smaakboek. Ooit afgevraagd waarom sommige smaken zo goed samengaan en andere niet? De Smaakbijbel biedt uitkomst.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Fatema Hal
  • Vertaler(s): Verlinden, Lesley
  • ISBN 13: 9789044730838
  • Gewicht: 934 gram
  • Afmeting: 19 x 224 x 255 mm