Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Harold McGee > Goed koken

Goed koken

en wat je daarvoor moet weten

  • Auteur: Harold McGee
  • Paperback, 576 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Nieuw Amsterdam
  • ISBN 13: 9789046811221
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Goed koken

Goed koken is geen kookboek, maar een gids die de thuiskok helptde weg te vinden in het universum van ingrediƫnten, recepten,voedselveiligheid en keukenapparaten. Door te vertellen wat werkten waarom, leert Goed koken de thuiskok improviseren en experimenterenmetde meest uiteenlopende gerechten. Goed koken is een aanwinst voor iedereen. Nu in paperback.

Gerelateerde boeken:

MENU MAISON MENU MAISON

De seizoenskeuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling.


Lees verder
De Libanese keuken De Libanese keuken

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon in De Libanese keuken. Een kookboek over één van de meest verfijnde keukens ter wereld.


Lees verder
Piri piri & sardientjes Piri piri & sardientjes

In Piri piri & sardientjes tovert Tessa Kiros een borduurwerk van recepten met laurierblaadjes, bacalhau en piri piri.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Harold McGee
  • ISBN 13: 9789046811221
  • Gewicht: 718 gram
  • Afmeting: 48 x 143 x 212 mm