Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Jeroen Meus > Dagelijkse kost / 2
Dagelijkse kost / 2
- Auteur: Jeroen Meus
- Paperback, 192 bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2011
- Uitgeverij: Schuyt Nederland
- ISBN 13: 9789461310644
Beschrijving Dagelijkse kost / 2
Het tweede boek uit de ‘Dagelijkse kost’-reeks bundelt een aantal geweldige gerechten – makkelijk te bereiden en eenvoudig op te dienen, maar bovenal eerlijk en smaakvol. De charmante Vlaamse tongval vindt men in het hele boek terug. Niet voor niets is Jeroens programma het populairste van de Belgische televisie. En nu maar wachten tot deze Belgische kookheld ook in Nederland op prime time zijn kookkunsten aan ‘den Ollanders’ mag laten zien…
Gerelateerde boeken:

Het Tapasboek geeft een totaaloverzicht in de wereld van de tapas, de heerlijke Spaanse hapjes. Goed beschreven en prachtig gefotografeerd.
Lees verder

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.
Lees verder

Een zeer betrouwbaar naslagwerk voor iedereen waarin vele ingredienten beschreven staan. Elk met een apart lemma waarin alles zeer precies beschreven staat.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Jeroen Meus
- Redactie: Sap, Bart
- ISBN 13: 9789461310644
- Gewicht: 669 gram
- Afmeting: 20 x 198 x 253 mm