Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Stéphane Lagorce > De smaak van chocolade

De smaak van chocolade

  • Auteur: Stéphane Lagorce
  • Hardcover, 159 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: De Lantaarn B.V.
  • ISBN 13: 9789054269489
€ 9,99

Levering via bol.com

Beschrijving De smaak van chocolade

100% chocolade in de vorm van een prachtige reepIn dit boek wordt chocolade in al zijn hoedanigheden beschreven. Er komen tabletten, poeder en pasta voorbij, maar ook bonbons, rotsjes en likeur. U kunt lezen hoe een echte chocoladeproeverij in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u in dit boek verrukkelijke combinaties met chocolade: de bekende klassiekers, zoals koffie en sigaren, maar ook minder voor de hand liggende combinaties, zoals bloemen en specerijen.Verderop in het boek staan veertig basisrecepten waarop u naar hartenlust kunt variëren en uw fantasie kunt loslaten.Een boek over chocolade zou niet compleet zijn zonder praktische adviezen over het kopen en het bewaren van het product. En dat is nog niet alles: we geven u tips om onaangename verrassingen tijdens het kokkerellen te voorkomen en vertellen u graag iets over bijzondere, met chocolade verbonden tradities, zoals Pasen.Proef smakelijk!

Gerelateerde boeken:

Vefa Vefa's Kitchen

Vefa’s Kitchen is het gezaghebbende boek over de Griekse keuken. Meer dan 700 pagina's vol recepten en achtergrondinformatie over de Griekse keuken.


Lees verder
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's World Vegetarian

Madhur Jaffrey is de meest invloedrijke schrijfster over de Indiase keuken van vandaag. Haar boek World Vegetarian biedt een collectie van 750 vleesloze gerechten uit de hele wereld.


Lees verder
What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Stéphane Lagorce
  • Redactie: Éveno, Brigitte
  • Vertaler(s): Plaggemars, Frederike
  • Illustrator(s): Fénot, Éric
  • ISBN 13: 9789054269489
  • Gewicht: 569 gram
  • Afmeting: 22 x 132 x 252 mm