Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Julius Jaspers > Smart cooking compleet

Smart cooking compleet

lekkere recepten, goede ingredienten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

  • Auteur: Julius Jaspers
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Carrera
  • ISBN 13: 9789048811090
€ 24,90

Levering via bol.com

Beschrijving Smart cooking compleet

Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de ‘software’ koos hij voor een carrière in de ‘hardware’ en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Momenteel is Julius co-presentator van RTL’s Topchef, schrijft hij kookboeken en heeft hij een adviserende functie in de horeca. Je kunt Julius dagelijks volgen op www.smartday.nl. Zijn motto luidt: ‘Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!’Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cookingconcept gaat over entertainen, koken voor vrienden terwijl je je met diezelfde vrienden bezighoudt en niet de hele avond in de keuken staat. Niets is leuker dan te koken voor vrienden en het vooral met hen op te peuzelen. Niets is vervelender dan dat je je de hele avond uitslooft en je de gasten pas bij hun vertrek spreekt. Dat kan anders!

Gerelateerde boeken:

Kook ze! Snel Kook ze! Snel

60 helder beschreven recepturen met weinig en makkelijk verkrijgbare ingrediënten, die in ‘een handomdraai’ klaar zijn. De bereidingstijd zit tussen 10 minuten en een halfuur.


Lees verder
Argentinísima Argentinísima

In Argentinísima deelt Carola Verschoor de Berkhout haar kennis en haar passie voor de Argentijnse keuken.


Lees verder
De Joodse keuken De Joodse keuken

Claudia Roden heeft jaren onderzoek gedaan naar de Joodse keuken. De veelzijdigheid van de Joodse cultuur komt door dit standaardwerk weer tot leven.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Julius Jaspers
  • Redactie: Franssen-Seebregts, Hennie
  • Illustrator(s): Brandsma, Dennis
  • ISBN 13: 9789048811090
  • Gewicht: 1078 gram
  • Afmeting: 28 x 190 x 241 mm