Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Winiefred van Killegem > Hans Meus > Bram de Wijngaert > Knollen, bollen en wortels van bij ons

Knollen, bollen en wortels van bij ons

een eerbetoon aan de groenten uit onze tuin

  • Auteur: Winiefred van Killegem & Hans Meus & Bram de Wijngaert
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Davidsfonds
  • ISBN 13: 9789058268211
€ 22,50

Levering via bol.com

Beschrijving Knollen, bollen en wortels van bij ons

Groenten en kruiden liggen aan de basis van elke gezonde maaltijd. Ze bezorgen je de broodnodige vitaminen om de dag door te komen. Je hoeft je trouwens niet te beperken tot sla en wortelen. Er zijn tientallen groenten die in je buurt worden gekweekt en waarmee je lekkere en creatieve gerechten kunt maken.Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem neemt je mee op ontdekkingsreis door de moestuin. Weet je nog hoe aardpeer smaakt? En in welke gerechten gebruik je pastinaak? Ontdek waarom bittere groenten goed zijn voor je hart en waarom kool vroeger het medicijn voor de armen was.Winiefreds wijsheid wordt aangevuld met frisse recepten van Hans Meus en Bram Dewijngaert. De koks van restaurant De Gempemolen koken dagelijks met groenten van bij ons. Per groente bereiden ze drie inspirerende en originele gerechten, zoals soep van artisjok met zure room, puree van rode biet met vijgen en dadels of spruitjestaart.

Gerelateerde boeken:

The Mushroom Feast The Mushroom Feast

The Mushroom feast is een klassieker voor alle liefhebbers van paddestoelen. Een mooi, tijdloos en literaire kookboek van Jane Grigson.


Lees verder
Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Winiefred van Killegem & Hans Meus & Bram de Wijngaert
  • ISBN 13: 9789058268211
  • Gewicht: 682 gram
  • Afmeting: 19 x 195 x 255 mm