Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sergio Herman > Peter Goossens > Roger van Damme > Sergio Peter, Peter Goossens en Roger van Damme

Sergio Peter, Peter Goossens en Roger van Damme

haalbare toprecepten stap voor stap

  • Auteur: Sergio Herman & Peter Goossens & Roger van Damme
  • Paperback, 207 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059564251
€ 34,95

Levering via bol.com

Beschrijving Sergio Peter, Peter Goossens en Roger van Damme

Never change a winning team. In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie sterrenchefs van het moment, Sergio Herman (Oud Sluis), Peter Goossens (Hof van Cleve), Roger van Damme (Het Gebaar), haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen. Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.Een inspirerend boek waar je thuis zo mee aan de slag wil gaan!

Gerelateerde boeken:

Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder
Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's World Vegetarian

Madhur Jaffrey is de meest invloedrijke schrijfster over de Indiase keuken van vandaag. Haar boek World Vegetarian biedt een collectie van 750 vleesloze gerechten uit de hele wereld.


Lees verder
Recettes pour bien Vivre Recettes pour bien Vivre

Recettes pour bien Vivre is een ode aan de authentieke Franse keuken. Met 65 heerlijke recepten, mooie sfeerfotografie en vol met illustraties is het een prachtig boek geworden.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sergio Herman & Peter Goossens & Roger van Damme
  • Redactie: Matthys, Sophie / Declercq, Marc / Gabriel, Jean-Pierre
  • Illustrator(s): Kersgieter, P.
  • ISBN 13: 9789059564251
  • Gewicht: 1261 gram
  • Afmeting: 25 x 227 x 333 mm