Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Bill Granger > Bill's Asian basics

Bill's Asian basics

ruim 100 favoriete recepten voor elke dag

  • Auteur: Bill Granger
  • Hardcover, 256 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059564114
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Bill's Asian basics

Aziatisch koken was nog nooit zo gemakkelijk en smakelijk!Bill Granger is al sinds zijn jeugd dol op de uitgesproken pittige smaken van Azië en de frisse, levendige combinaties van ingrediënten. Zijn favoriete Aziatische gerechten - van vereenvoudigde klassiekers tot geweldige eigen creaties - zijn snel en gemakkelijk te maken en gezond.De gerechten in 'Bill's Asian Basics' zijn geïnspireerd op Grangers vele reizen en kookervaringen: van een simpel ontbijt met zakenlieden in Tokio tot een diner bij iemand thuis in Singapore, van de afhaalgerechten van eetstalletjes op straat tot bijzondere gerechten in restaurants. Bill Granger is een Australische autodidactische kok, ondernemer en schrijver. Zijn ongecompliceerde en opgewekte benadering van koken is een belangrijke reden voor zijn blijvende populariteit. Op zijn 22ste opende hij zijn eerste restaurant in Sydney, inmiddels heeft hij restaurants in Sydney, Japan en Londen. Granger schreef succesvolle kookboeken en levert culinaire bijdragen aan tijdschriften als delicious. en Waitrose Kitchen en aan diverse tv-series.

Gerelateerde boeken:

Wat te koken & hoe Wat te koken & hoe 't te koken

Wat te koken & Hoe ’t te koken van Jane Hornby is het ultieme stap-voor-stapkookboek voor iedereen die zijn favoriete gerechten perfect wil bereiden.


Lees verder
Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden

Tender: Volume II - A cook`s guide to the fruit garden is de definitieve gids voor het koken met fruit.


Lees verder
Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Bill Granger
  • Redactie: Downing, Glenda
  • Vertaler(s): Franssen-Seebregts, Hennie
  • Illustrator(s): Vang, Mikkel
  • ISBN 13: 9789059564114
  • Gewicht: 1223 gram
  • Afmeting: 32 x 196 x 257 mm