Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Marcus Polman > Handboek voor de perfecte steak

Handboek voor de perfecte steak

25

  • Auteur: Marcus Polman
  • Hardcover, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Fontaine Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059564084
€ 15,95

Levering via bol.com

Beschrijving Handboek voor de perfecte steak

Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen. Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes. Én, niet te vergeten: een apart hoofdstuk over die onafscheidelijke metgezel van de ware steak: de allerbeste friet.Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok waarvan ruim 40.000 exemplaren werden verkocht. Hij schrijft over eten in drinken in onder andere Esquire, NRC Handelsblad en SpecialBite. Hij is carnivoor én flexitariër.

Gerelateerde boeken:

The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder
De Dikke Vegetarier De Dikke Vegetarier

Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen.


Lees verder
La cucina verde La cucina verde

La Cucina Verde is een ode aan de groenten die je kweekt in de Italiaanse zon.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Marcus Polman
  • Redactie: Koppenhagen, Ingrid van
  • Illustrator(s): Osnabrugge, Saskia van
  • ISBN 13: 9789059564084
  • Gewicht: 640 gram
  • Afmeting: 22 x 174 x 221 mm