Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Samuel Clark > Casa Moro

Casa Moro

  • Auteur: Samuel Clark
  • Hardcover, bladzijden
  • In het geschreven
  • editie, 2011
  • Uitgeverij: Random House UK
  • ISBN 13: 9780091938536
€ 23,95

Levering via bol.com

Beschrijving Casa Moro

The exotic culinary traditions of southern Spain and the Muslim Mediterranean are passionately presented by two of London’s top restaurateurs.The Moro restaurant was born out of a desire to cook within the wonderful tradition of Mediterranean food, particularly the exotic flavours of Spain and the Muslim Mediterranean. The Moro is one of the most talked-about restaurants in London, winning the Time Out and BBC awards for Best New Restaurant, in 1998. Its spinoff publication, Moro: The Cookbook, went on to be a huge success, with its passionate insight into this little-known culinary tradition.Now, taking the range of flavours beyond those covered in the first book, Casa Moro introduces an impressive quality and diversity of recipes that are fully accessible to the average cook; ranging from Asparagus with parsley and almonds; Moroccan zucchini salad Partridge escabeche; Garlic prawns with white wine and chilli; Chicken with pine nuts, saffron and fino sherry; and Chestnut, almond and chocolate cake. In Casa Moro, Sam and Sam Clark have created fresh and dynamic dishes that reflect their restaurant’s ever-changing menu.Much more than a simple catalogue of recipes, Casa Moro evokes the Clarks’s extensive travels in Spain and Morocco and their house in the heart of Moorish Andalucia, taking the reader on a journey that resonates with delicious dishes, history and tradition.From the Hardcover edition.

Gerelateerde boeken:

De banketbakker De banketbakker

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Lees verder
Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder
Het Fishes kookboek Het Fishes kookboek

Het Fishes kookboek is geschreven door Bart van Olpen samen met de Britse chefkok Tom Kime.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Samuel Clark
  • ISBN 13: 9780091938536
  • Gewicht: 963 gram
  • Afmeting: 25 x 191 x 251 mm