Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Christophe Felder > Patisserie!

Patisserie!

210 recepten, 3200 foto's, het ultieme handboek

  • Auteur: Christophe Felder
  • Hardcover, 799 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048304875
€ 39,95

Levering via bol.com

Beschrijving Patisserie!

Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent. Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjesChristophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder

Gerelateerde boeken:

Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder
Heston Heston's Fantastical Feasts

Een geniaal boek van Heston Blumental van de Fat-Duck. Gebaseerd op de BBC serie Heston's Fantastical Feasts.


Lees verder
Jamie in 30 minuten Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten is de vertaling van 30 minute meals, het is het nieuwste boek van Jamie Oliver.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Christophe Felder
  • Vertaler(s): Lawson-Portier, Félice / Njiokiktjien, Aniek
  • ISBN 13: 9789048304875
  • Gewicht: 2686 gram
  • Afmeting: 60 x 195 x 259 mm