Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Pastagerechten

Pastagerechten

  • Auteur:
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048304592
€ 7,95

Levering via bol.com

Beschrijving Pastagerechten

Er bestaan maar weinig ingrediënten die in zoveel soorten en maten verkrijgbaar zijn als pasta. Lang en dun, gekruld, gegolfd of recht, in dunne vellen of buisjes, pasta is een veelzijdig ingrediënt. Voedzame of lichte gerechten, geraffineerde of opbeurende maaltijden, klassieke of eigentijdse recepten – u vindt ze allemaal in deze verzameling recepten.

Gerelateerde boeken:

Roast Chicken and Other Stories Roast Chicken and Other Stories

Een zeer betrouwbaar naslagwerk voor iedereen waarin vele ingredienten beschreven staan. Elk met een apart lemma waarin alles zeer precies beschreven staat.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder
Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Dijk, Francis van
  • ISBN 13: 9789048304592
  • Gewicht: 714 gram
  • Afmeting: 30 x 132 x 189 mm