Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Vegetarische kookboeken > Deborah Grey > 500 vega gerechten

500 vega gerechten

heerlijke recepten voor allerlei gelegenheden van ontbijt tot diner en van hapjes tot toetjes

  • Auteur: Deborah Grey
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048304400
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving 500 vega gerechten

Dit boek helpt u op weg met een grote verzameling nieuwe recepten voor allerlei gelegenheden, van het ontbijt tot een complete gezinsmaaltijd en van bijzondere hapjes voor feestjes tot zuivelvrije nagerechten. Sommige recepten zijn aangepaste versies van bekende gerechten, terwijl andere speciaal zijn bedacht om het unieke karakter van deze manier van eten goed tot zijn recht te laten komen.Deborah Gray is ge├»nteresseerd in de natuurlijke keuken sinds ze een bijbaantje had in een trendy natuurvoedingsrestaurant in Londen. Ze schreef al eens een boek over vegetarisch koken en talrijke gezinskookboeken, en heeft aan veel andere kookboeken een bijdrage geleverd.- Met tal van tips en idee├źn om dierlijke producten te vervangen.- Met recepten uit de hele wereld, van Europese klassiekers tot Mexicaanse en Amerikaanse favorieten, en inspirerende gerechten uit de Aziatische keuken.

Gerelateerde boeken:

Ramsay Ramsay's beste menu's

De Britse chefkok Gordon Ramsay heeft in dit kookboek 52 heerlijke menu's samengesteld. Allen bestaan ze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een desserts.


Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder
Noma Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Deborah Grey
  • Vertaler(s): Penta, Anna
  • ISBN 13: 9789048304400
  • Gewicht: 575 gram
  • Afmeting: 28 x 156 x 160 mm