Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Cazor > Christine Liénard > De kunst van het moleculair koken

De kunst van het moleculair koken

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Hardcover, 71 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430335
€ 7,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Pascal Jalhaij proeft Pascal Jalhaij proeft

Pascal Jalhaij proeft leert je over de smaken van vroeger, en laat zien hoe deze smaken ook nu nog actueel kunnen zijn. Verwacht hete bliksem, waterzooi, draadjesvlees en meer echt Hollandse klassiekers.


Lees verder
Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Co-auteur(s): Lienard, Ch.
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Attard, Julien
  • ISBN 13: 9789461430335
  • Gewicht: 356 gram
  • Afmeting: 13 x 199 x 199 mm