Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Cazor > Christine Liénard > De kunst van het moleculair koken

De kunst van het moleculair koken

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Hardcover, 71 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430335
€ 7,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Peen & ui Peen & ui

Chefkok Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui.


Lees verder
Simple to Spectacular Simple to Spectacular

Jean-Georges Vongerichten en Mark Bittman werken in Simple to Spectacular samen om verschillende recepten te bewerken tot steeds complexere varianten.


Lees verder
Vegetables from an Italian Garden Vegetables from an Italian Garden

Vegetables from an Italian Garden heeft een schat aan geweldige authentieke recepten voor een zeer groot scala heerlijke groenten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Co-auteur(s): Lienard, Ch.
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Attard, Julien
  • ISBN 13: 9789461430335
  • Gewicht: 356 gram
  • Afmeting: 13 x 199 x 199 mm