Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Cazor > Christine Liénard > De kunst van het moleculair koken

De kunst van het moleculair koken

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Hardcover, 71 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430335
€ 7,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder
Risotto Risotto

Veel mensen kennen risotto wel, maar zouden het zelf niet snel maken. Risotto laat zien dat dit helemaal niet zo heel moeilijk is.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Co-auteur(s): Lienard, Ch.
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Attard, Julien
  • ISBN 13: 9789461430335
  • Gewicht: 356 gram
  • Afmeting: 13 x 199 x 199 mm