Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Anne Cazor > Christine Liénard > De kunst van het moleculair koken

De kunst van het moleculair koken

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Hardcover, 71 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2011
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789461430335
€ 7,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden

Tender: Volume II - A cook`s guide to the fruit garden is de definitieve gids voor het koken met fruit.


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder
Midden-Oosten kookboek Midden-Oosten kookboek

Een paperbackuitgave van Claudia Roden's succesvolle boek A book of Middle Eastern Food. Inmiddels al de 90ste druk!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Anne Cazor & Christine Liénard
  • Co-auteur(s): Lienard, Ch.
  • Vertaler(s): Maclean, Kim
  • Illustrator(s): Attard, Julien
  • ISBN 13: 9789461430335
  • Gewicht: 356 gram
  • Afmeting: 13 x 199 x 199 mm