Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jane Hornby > Wat te koken en hoe het te koken

Wat te koken en hoe het te koken

  • Auteur: Jane Hornby
  • Paperback, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2011
  • Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN 13: 9789089312068
€ 34,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Kaiseki Kaiseki

Kaiseki is een ode aan de seizoenen. Het is zonder twijfel één van de beste kookboeken over de Japanse keuken.


Lees verder
Flavour Thesaurus Flavour Thesaurus

The Flavour Thesaurus is geen kookboek maar een smaakboek. Ooit afgevraagd waarom sommige smaken zo goed samengaan en andere niet? De Flavour Thesaurus biedt uitkomst.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jane Hornby
  • Vertaler(s): Soester, Selma
  • ISBN 13: 9789089312068
  • Gewicht: 2055 gram
  • Afmeting: 43 x 230 x 279 mm